logo

                      Boekjes
Home
Vanaf 1978 geeft onze heemkundekring elk jaar een aantal boekjes uit. De boekjes gaan over heel veel verschillende onderwerpen zodat je met recht kunt spreken van een enorme variatie.

De ene keer is er diep gegraven in historische achtergronden; een andere keer is het onderwerp van recentere datum. Soms is het onderwerp serieus van aard, soms wordt het wat lichtvoetiger beschreven. Er is dus "voor elck wat wils".

De boekjes zijn geschreven door verschillende auteurs (veelal leden van de Vlasselt), maar vanaf den beginne berust de eindredactie bij Johan van der Made.

Op de volgende pagina's vindt u een overzicht van alle boekjes die in de loop der tijd zijn verschenen. Vindt u hierbij een titel waarvan u zegt: "Dat boekje zou ik graag alsnog willen bezitten", dan kan dat (mits nog voorradig). In dat geval kunt u het beste een email sturen naar Ad Kokke, die u daar graag bij helpt en u kan zeggen of het betreffende boekje daadwerkelijk te verkrijgen is.
Voor de kosten hoeft u het in elk geval niet te laten, die zijn net zo historisch als de boekjes.

En mocht u het vergeten zijn: De Vlasselt houdt zich aanbevolen als u af wilt van uw "oude" boekjes. Wij stellen het op prijs als u deze inlevert bij Ad.

Naar het overzicht
Bestuur
Lidmaatschap
Werkgroepen
Publicaties
Activiteitenkalender           
Boekjes
Vlasseltprijs
Beeldarchief